高海寧換上多套婚紗行騷,吸引龍友圍拍。

高海寧、蔡恩真、 Madi Ross及趙哲妤昨日為灣仔婚紗展行騷,吸引近百龍友前往拍攝。高 Ling性感打頭陣行騷,穿上白色低胸婚紗,大騷事業線。

求助無門 放大圖片 

高海寧換上多套婚紗行騷,吸引龍友圍拍。

高 Ling透露近日被人在微博騷擾,有粉絲自稱是天山派掌門人發夢見到高 Ling是九陰真經掌門人,想單挑高 Ling令她不勝其煩:「佢一日 send幾十個回應,又話無敵是最寂寞,又要同我隻揪,我向微博嗰邊求助,要我私下解決,網友教我 black list佢,但佢又不停開新 account,我嘅 fans有幫口制止,呢幾日好啲。」此外,日前蔡恩真被拍與一光頭男夜蒲飲至爛醉,她說:「佢係我好友,嗰日佢生日,又飲好多先咁醉,我哋住得近,佢送我返屋企,啲相影得我好醜樣,我以後會控制吓。」採訪:顏英儀攝影:陳順禎


高海寧上圍豐滿險迫爆婚紗。

高海寧被「突襲」撩隻揪

「無綫咪神」高海寧、模特兒蔡恩真及Madi Ross等昨日行婚紗騷,高海寧自爆近日微博遭怪客入侵:「有個人話夢見我係九陰真經傳人,話要同我『隻揪』!佢每日留幾十個留言,好煩囉!」她向微博專員求助,可惜對方叫她私人解決及報警:「好彩有好多粉絲支持我,搞到嗰個人呢兩日冇乜動靜!」情人節將至,問到如何慶祝?她說:「應該會同女性朋友食飯。」

同場的蔡恩真則澄清日前被拍得光頭男護送回家的報道,否認對方是男友:「嗰晚有朋友生日,不過我飲醉咗,咁佢(光頭男)又同我住得好近,所以先送我返屋企!我會控制吓酒量,因為畀人影到飲醉酒好不雅!」

高海寧一身性感婚紗,格外省鏡。

Madi Ross、 蔡恩真示範婚紗,各具美態。

蔡恩真

 

 

stacylife 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()