以孖公仔出密實寫真的 o靚模陳嘉寶( Anjaylia)和蔡穎恩( Evelyn),昨日到灣仔為寫真舉行預售活動及簽名會,有數十 fans到場支持。

放大圖片
Evelyn(右)和 Anjaylia昨日出席預售會,獲數十 fans到場支持。

Evelyn(右)和 Anjaylia昨日出席預售會,獲數十 fans到場支持。

提到不少 o靚模同期出寫真,會否擔心銷量? Evelyn認為最重要是向自己及 fans有交代便可以。但其他 o靚模寫真皆是水着性感掛帥,她們的密實寫真會否不夠睇頭? Evelyn明寸其他 o靚模說:「咁食完鹹嘢,咁咪食我哋呢啲甜品囉。」在旁的 Anjaylia表示:「我哋呢本都唔可以稱為寫真,係相集至啱,當中有好多朋友幫手畫嘅插圖,同埋我哋寫嘅文字,同其他寫真唔同。」採訪、攝影:張俊銘


Anjaylia認為她們的寫真有插圖及文字配合,反而稱為相集更為貼切。

    全站熱搜

    stacylife 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()